KEDVES LÁTOGATÓ!

A honlap épp újratervezés és felújítás alatt, 

így tartalmasabb információt, képeket a facebook oldalamon találsz.

facebook/csepkeart.

vagy vedd fel Velem telefonon a kapcsolatot:

Csekő Tímea Csepke

0630 418 0942

vagy írj e-mailt:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

köszönöm

Jobb agyféltekés rajztanfolyamok, színes tanfolyamok

Budapesten, Vecsésen, Kecskeméten, Tiszakécskén és Lajosmizsén

Kiscsoportos tanfolyamok kezdőknek és haladóknak

 

Portrék kívánság szerint rendelésre

portrék, tájképek

ceruzarajzok és akvarellek

 


Bemutatkozás

Gyerekkorom óta fontos volt számomra a rajz, a kreativitás. Középiskolás koromban boldog estéket töltöttem rajztáblák előtt görnyedve szén és pitt illatban különböző alkotókörökben jelentős itthoni művészektől tanulva. Később rajztanári diplomát szereztem, azonban úgy éreztem, hiányzik még a teljes képhez valami… 

Évekkel később, amikor először hallottam a jobb agyféltekés rajzolásról, elutasítottam a dolgot. Hogy néhány nap alatt annyit lehet fejlődni, mint a hagyományos módszerekkel sok-sok év alatt? Nem hittem benne.

Aztán, évek múlva valahogy ismét találkoztam a jobb agyféltekés technikával, és akkor úgy éreztem, ezt most nekem ki kell próbálnom – és akkor velem is megtörtént a „csoda”, saját bőrömön tapasztaltam meg az elképesztő fejlődést. Úgy érzem, végre visszakaptam a szárnyaimat – és azóta tudom, ez az én helyem.

A megtartott számos tanfolyam során láttam, hogy gyerekek és felnőttek, tapasztalatlanok és képzettek, kezdők és haladók látásmódja átalakul, felfedezik magukban az alkotás képességét és örömét. 

Minden alkalommal fantasztikus élmény számomra, amikor a tanulóim arcán látom azt a mérhetetlen boldogságot, amit a tanfolyamon elkészített utolsó rajznál élnek át.

 

Csekő Tímea

rajztanár

 


 

Partnereink